Cine suntem şi ce oferim?
Câteva cuvinte despre Greenix
Greenix vă oferă servicii complete pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Avem o gamă variată de servicii IT, ce includ webdesign, hosting, branding, grafică specializată, prezentări multimedia, campanii publicitare extinse (online & print), marketing online şi outsourcing (mentenanţa echipamentelor de calcul). Clienţii noştri ne reprezintă. Deoarece avem servicii de calitate, ne dezvoltăm şi noi împreună cu afacerea clientului.
open close
Slide background
Slide background
Slide background
Simplu și rapid

Servicii WEB complete

Greenix vă oferă pachete web ALL-INCLUSIVE, care conțin domeniu, hosting, creare site, creare conținut, promovare media și mentenanță. Cu noi lucrurile sunt simple și rapide, consultanța fiind gratuită pentru toți clienții.

Standarde înalte

Creativitate și Seriozitate

Nu lucrăm cu jumătăți de măsură, ci căutăm soluția optimă pentru nevoile oricărei companii. Știm cât de important este să vii pe piață cu idei noi și originale, de aceea ne asigurăm că serviciile noastre respectă standardele cele mai înalte.

Bonusuri și Reduceri

Prețuri pentru orice buzunar

Avem reduceri pentru tine, mai ales dacă ești client nou Greenix! De asemenea, îți oferim posibilitatea de a plăti în rate. Prețurile sunt negociabile la contractarea mai multor servicii (ex: webdesign + outsourcing).

Site-uri de prezentare


Site-ul de prezentare este cartea de vizită pe internet a unei firme. Acest site este dedicat pentru prezentarea serviciilor unor companii. În general cuprinde un anumit număr de pagini în care sunt prezentate produsele sau activităţile, o galerie foto atractivă, un formular de contact plus diverse alte module/bannere.

Mai mult

Site-uri business


Site-urile corporate sunt cea mai complexă variantă pentru imaginea unei companii. Acestea sunt dedicate firmelor care au un portofoliu vast de clienţi şi oferă o gamă variată de servicii. Pot cuprinde orice, de la site-ul în sine de prezentare, până la site-uri pe subdomenii pentru activităţi adiacente şi eventual diverse aplicaţii web conexe.

Mai mult

Magazine online


Putem realiza magazine virtuale bazate pe platforme diverse (magento, prestashop sau woocomerce). Studiem piaţa, identificăm nevoile clientului şi găsim cea mai bună soluţie pentru ca vânzarea produselor să se facă rapid, eficient şi sigur. Ne axăm foarte mult pe securitatea datelor când vine vorba de astfel de proiecte.

Mai mult

Blog-uri


Realizăm bloguri simple sau complexe, pe platforma wordpress, cu design template-based sau complet personalizat şi cu module diverse (reţele socile, trafic, tags, newsletter etc). Transferăm site-uri de pe wordpress.com pe domenii proprii. Ne ocupăm de SEO pentru articolele şi pozele existente şi asigurăm securitatea datelor.

Mai mult
Consultanţă web
Detalii contractuale şi alte informaţii

AFLĂ AICI CARE SUNT ETAPELE REALIZĂRII UNUI PROIECT WEB ŞI CE FEL DE CONSULTANŢĂ OFERIM.