Greenix oferă servicii complete pentru realizarea unor proiecte web diverse. Fie că aveţi nevoie de un blog, de o pagină simplă de prezentare, de un formular web sau de un portal web foarte complex, la Greenix vei găsi întotdeauna soluţia cea mai bună.

solution-webdesign

Site-uri de prezentare

Site-ul de prezentare este cartea de vizită pe internet a unei firme. Acest site este dedicat pentru prezentarea serviciilor unor companii sau a unor persoane fizice. În general cuprinde un anumit număr de pagini în care sunt prezentate produsele sau activităţile, o galerie foto atractivă, un formular de contact plus diverse alte module/bannere.

Site-uri business

Site-urile business reprezintă soluţii web mai complexe, pentru companii mari, care au diverse compartimente şi care lucrează cu foarte mulţi clienţi. Acestea vor conţine prezentări detaliate a serviciilor oferite, mereu actualizate, formulare diverse, module complexe şi alte instrumente. La cerere se pot include alte aplicatii pe subdomenii (intranet, forum, etc).

Site-uri corporate

Site-urile corporate sunt cea mai complexă variantă pentru imaginea unei companii. Acestea sunt dedicate firmelor care au un portofoliu vast de clienţi şi oferă o gamă variată de servicii. Pot cuprinde orice, de la site-ul în sine de prezentare, până la site-uri pe subdomenii pentru activităţi adiacente şi eventual diverse aplicaţii web conexe.

Magazin virtual

Putem realiza magazine virtuale bazate pe platforme diverse (magento, prestashop sau woocomerce), cu template-uri customizate. Studiem piaţa, identificăm nevoile clientului şi găsim cea mai bună soluţie pentru ca vânzarea produselor online să se facă rapid, eficient şi sigur. Ne axăm foarte mult pe securitatea datelor când vine vorba de astfel de proiecte.

Portaluri web

Portalurile web reprezintă site-uri complexe, care necesită un timp mai îndelungat de executare. Acestea conţin o bază de date complexă cu o multitudine de  informaţii, tipuri diverse de pagini, module extinse, formulare şi alte aplicaţii web personalizate. De obicei necesită hosting pe servere virtuale dedicate şi mentenanţă non-stop.

Aplicaţii web

La cerere, efectuăm diverse aplicaţii web, mai simple sau mai complexe, în funcţie de necesităţile clientului. Acestea sunt compuse dintr-o bază de date şi o interfaţă web pentru administrare. Se pot face aplicaţii web pentru baze de date clienţi, produse, servicii, administrare portofolii sau pentru diverse campanii de promovare online.

Blog-uri

Realizăm bloguri simple sau complexe, pe platforma wordpress, cu design template-based sau complet personalizat şi cu module diverse (reţele socile, trafic, tags, newsletter etc). Transferăm site-uri de pe wordpress.com pe domenii proprii. Ne ocupăm de SEO pentru articolele şi pozele existente şi asigurăm securitatea datelor.

Web-galerii

Putem realiza site-uri gen portofoliu-galerie foto, pentru modele, fotografi, saloane de frumuseţe, case de modă etc. Acestea necesită fotografii de calitate precum şi timp îndelungat pentru prelucrare foto. Dispunem de aparatură foto profesională pentru sedinte foto sau putem colabora cu un studio foto specializat.

Mobile apps

Realizăm aplicaţii de mobil personalizate pentru firma dumneavoastră. Acestea folosesc tehnologii web, java, ajax şi sunt compatibile cu orice platformă mobilă (Android, iOS). Vă puteţi prezenta astfel produsele într-un mod inedit pe o piaţă care este într-o continuă dezvoltare. De asemenea, putem optimiza site-uri deja existente pentru platforme de mobil.