Attractive businesswoman working on laptop computer

1. Consultanţa (gratuită)

Pentru a vă putea oferi cele mai bune soluţii pentru afacerea dumneavoastră trebuie mai întâi să vă cunoaştem. Cerem şi oferim transparenţă totală în privinţa modului de lucru şi a costurilor totale.

Mai întâi trebuie să vedem de ce aveţi nevoie. Studiem împreună cu dumneavoastră piaţa şi apoi venim cu idei şi soluţii de implementare. Practic, discutăm detaliile unui posibil proiect, cum ar fi implementarea iniţială, durata de realizare şi costurile totale, inclusiv mentenanţa.

Spre exemplu, o discuţie despre un proiect web pleacă de la numele firmei dumneavoastră, domeniul pe care activaţi, posibilitatea îmbunătăţirii brandului şi soluţiile web necesare (logo, site, campanie publicitară, etc).

2. Realizarea proiectului:

Orice proiect se face alături de client. Astfel, oferim multiple soluţii sau soluţii originale unice, iar clientul alege cea mai bună variantă pentru logo şi site. După un termen prestabilit, prezentăm proiectul lucrat temporar şi apoi decidem eventuale modificări. Tot la acest capitol vorbim despre toate detaliile tehnice (înregistrarea unui domeniu , dezvoltarea site-ului efectiv, urcarea pe web).

3. Faza de testare şi de predare

La final se testează funcţionalitatea proiectului şi se repară eventualele erori, apoi se predă clientului în forma finală (fişierele se urcă pe web şi se predă şi pe un dvd separat).

4. Optimizare şi promovare

Orice site trebuie optimizat atât pentru motoare de căutare (SEO)  cât şi pentru interfeţe diverse (desktop, laptop, tabletă, telefon). Acest lucru se face cu timpul, ca şi promovarea publicitară.

5. Mentenanţa şi suport

După finalizarea proiectului este necesară de obicei o mentenanţă lunară. Dacă proiectul este unul mai complex şi eventual aveţi un angajat sau mai mulţi care se vor ocupa de el, oferim consultanţă tehnică pentru realizarea acestui lucru şi, de asemenea, oferim suport tehnic extins (prin telefon şi email).