Greenix Facebook ProfileGreenix reprezintă mai mult decât o companie IT. Pasiunea pentru calculatoare și experiența adunată de-a lungul timpului s-a materializat într-un brand cunoscut și respectat pe piața internă dar și în străinătate.

Am pornit de la o idee: să construim. Apoi, odată ce terminăm de construit, putem îmbunătăți. Întotdeauna vor exista idei noi, mai ales într-o piață ce este în continuă dezvoltare precum piața IT.

Originalitatea și atenția la detaliu sunt lucruri care ne caracterizează, iar relația cu clientul este cea mai importantă pentru noi. Ne alocăm cel mai mult timp pentru crearea unei bune înțelegeri a serviciilor pe care noi le oferim și de care clientul are nevoie. Nu avem niciodată tendința de a supralicita fața de cerințele companiilor care lucrează cu noi. Venim întotdeauna cu un plan bine stabilit, chiar dacă acest lucru înseamnă depășirea bugetului stabilit de dumneavoastră sau, din contră, alocarea unei sume mai mici de bani pentru serviciile dorite. Încercăm să diferențiem fiecare client prin imagine, brand și caracteristici unice.

Cu noi, lucrurile sunt simple, deoarece oferim servicii complete. Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu nimic deoarece vă oferim consultanță gratuită. Astfel, pentru orice proiect, putem asigura cercetarea de piață în privința concurenței, cercetarea și cumpărarea numelor de domenii web, crearea logo-urilor pentru compania dumneavoastră, crearea imaginii de brand, construcția site-urilor, a aplicațiilor web și a extensiilor necesare în funcție de cerințe, apoi promovarea inițială pe web, sau mai mult decât atât, realizarea unor campanii de publicitate complexe pe web și print.

Nu uităm că o bună promovare a unui client înseamnă întotdeauna și o bună promovare a companiei noastre, de aceea încercăm să fim peste concurență venind cu idei originale și moderne, de aici și sloganul nostru:

GREENIX – BUILDING IDEAS