Young woman working on a laptop

BLOG-2-SITE

Aveţi un blog şi doriţi să îl extindeţi? Soluţia optimă o găsiţi la noi! Ne ocupăm de găsirea unui domeniu potrivit pentru dumneavoastră, vă salvăm toate datele deja existente pe blog şi vi le transferăm pe o infrastructură nouă (pentru blogurile existente pe wordpress/blogspot). Apoi efectuăm un upgrade de design şi optimizăm site-ul pentru motoare de căutare. Astfel, afacerea dumneavoastră începută cu un simplu blog va căpăta un aspect premium şi veţi putea beneficia de toate avantajele unui site complex.

* De la 149 de euro

 

WEBGALLERY

Oferim pachete web pentru realizarea unor galerii foto ONLINE de efect. Aceste servicii se adresează fotografilor profesionişti sau amatori, caselor de modă, saloanelor de frumuseţe şi magazinelor online. Customizăm site-uri tip galerie foto, construim site-uri tip wallpaper download. La cerere, construim şi reţele sociale mai complexe, cu baze de date avansate şi interfaţă de administrare completă, găzduite pe servere dedicate.

* De la 149 de euro

 

MOBILE APP

Piaţa smartphone-urilor şi a tabletelor este în continuă expansiune, majoritatea utilizatorilor de internet fiind online 24 de ore din 24. De aceea, este ideal ca orice afacere să aibă implementată o aplicaţie sau o interfaţă web pentru dispozitive mobile. Majoritatea site-urilor create de Greenix conţin grafică tip business, cu interfeţe separate pentru calculatoare desktop, tablete şi smartphone-uri (inclusiv interfaţa Retina Ready pentru iPad). De asemenea, grafica este optimizată pentru toate browserele (Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari).

* De la 199 de euro