Cei de la HTC vor intra în luna februarie cu un nou telefon de top pe piaţă

HTC U Ultra este un smartphone premium  din toate punctele de vedere. Acesta are un display de 5,7 inci cu rezoluție QHD și folosește un procesor Snapdragon 821, iar memoria RAM este de 4GB. Vine cu 64 sau 128GB spațiu de stocare, iar cardurile microSD de până la 256GB pot fi transformate în memorie internă. Camerele foto sunt de 12, respectiv 16MP (cea frontală este de 16) și au câteva funcții interesante, pe care le vom discuta mai in detaliu in cele ce urmeaza. De asemenea, telefonul  are o baterie de 3.000 mAh și un scanner de amprente poziționat pe butonul de home. HTC U Ultra are si un display suplimentar, dreptunghiular, deasupra display-ului principal, ceea ce reprezintă un aspect destul de interesant.

Vă vom prezenta primele impresii legate de noul telefon HTC U Ultra:

Designul

Deşi mulţi producători de telefoane s-au orientat către designul din sticlă şi metal, datorită sccesului incontestabil al celor de la Samsung, cei de la HTC au reuşit să iasă în evidenţă prin folosirea unei sticle foarte lucioase însoţite de nişte culori deosebite, ceea ce per ansamblu, face telefonul extrem de atragător.

De asemenea, impresionant este şi modul în care smartphone-ul reflectă lumina. Dacă este să facem o comparaţie cu modelele anterioare, trebuie să spunem că acest telefon aduce o schimbare majoră, care nu face decât să ne bucure.

Performanțele

Noul smartphone HTC U Ultra funcţionează impecabil, iar acest lucru nu este de mirare, având în vedere că este dotat cu cel mai bun procesor de pe piață la momentul actual. Pentru unii, singura obiecţie ar putea fi legată de memoria RAM care este de 4GB, însă, în general nu prea ai ce să comentezi referitor la performanţele telefonului.

Display-ul este de asemenea în top, cum sunt mai toate ecranele smartphone-urilor importante. Are luminozitate, culoare şi unghiuri de vizibilitate largi.

Camerele foto

Având în vedere succesul înregistrat de HTC 10 şi Google Pixel, precedentele telefoane de top ale companiei, HTC U Ultra are șanse mari să se poziționeze undeva în fruntea clasamentului. Cei de la HTC și-au implementat tehnologia Ultra Pixel și pe camera frontală de pe modelul HTC U Ultra, permițându-ți să faci selfie-uri clare și în condiții de luminozitate scăzută, iar camera principală dispune și ea de pixeli mai mari.

Calitatea sunetului 

Compania HTC a pus mereu accent pe calitatea sunetelor, iar noul smartphone nu avea cum să se abată de la această regulă. Acesta vine cu difuzoare stereo amplasate la capetele opuse ale telefonului, pentru un sunet cât mai puternic și mai clar. Mai exact, difuzorul pentru apeluri se transformă într-o mini boxă și funcționează în tandem cu cel de la bază.

De asemenea, HTC U Ultra are o mufă jack pentru căști, care vin la pachet cu o pereche de căști USonic speciale, capabile să calibreze, cu ajutorul unor microfoane încorporate, sunetul după felul în care auzi tu și după zgomotele de fundal.

Prețul estimat

În cele din urmă, vom discuta câte puţin şi despre preţ, care nu este deloc mic comparativ cu alte smartphone-uri de top existente pe piaţă la ora actuală. HTC U Ultra va ajunge pe piaţa la jumătatea lunii februarie, iar preţul sau este estimat la aproximativ 3.700 de lei.

Într-adevăr, căștile Usonic, ar putea fi un plus, la fel și încărcătorul special pentru încărcare rapidă, dar rămâne de văzut dacă utilizatorii vor fi impresionați de design și de aceste plusuri în momentul în care vor căuta un smartphone nou.